Bet365 Kodi Bonus 2024 Albania – 365ODDS

bet365 Kodi Bonus –  Regjistrimi Albania ** 365ODDS**. Përdorni kodin tonë ekskluziv për t’u regjistruar në bet365 shqipëri dhe për të marrë ofertat dhe shpërblimet e mirëseardhura. Kodi bonus 365ODDSmund të përdoret gjatë procesit të regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në asnjë mënyrë.

Verified
365ODDS
Join now →
Bonus & Offers details

Open Account Offer
Up to €100 in Bet Credits for new customers at bet365.
Min deposit €5. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.

Fito Kodi Bonus Bet365 Albania - T&C Apliko

 

Expires on: 31-12-2024
Last check: 2 days ago
bet365 kodi: 365ODDS

Fito Bet365 Kodi Bonus Albania –> 365ODDS

Bet365 Kodi Bonus Albania: 365ODDS

bet365 Kategoribet365 Bonusbet365 Kodi Bonus
bet365 Sport T&C Apliko Kodi: 365ODDS
bet365 Kazino T&C Apliko Kodi: 365ODDS
bet365 Poker T&C Apliko Kodi: 365ODDS
bet365 Bingo T&C Apliko Kodi: 365ODDS

Bet365 Regjistrimi: Një vështrim i përgjithshëm

Bet365, një kompani tashmë e njohur botërisht dhe me shtrirje të gjëra në shumë shtete, prej vitesh ka gjetur përdorim dhe në vendin tonë.

Një ndër kompanitë lider në treg, që mundëson shumëllojshmëri sportesh dhe ndeshjesh dhe opsione nga më të ndryshmet, ku nuk mungojnë dhe bonuse të caktuara dhe oferta për të kënaqur klientët dhe për tu ofruar atyre një eksperiencë të kënaqshme.

Bet365 dëshiron që klienti të jetë i kënaqur dhe besnik, por gjithashtu i rregullt dhe i besueshëm. Në këtë artikull unë do ju flas për eksperiencën time personale në këtë kompani dhe për disa karakteristika që e bëjnë bet365 tërheqës, të rregullt dhe korrekt me klientin.

bet365 Regjistrimi Albania

bet365 Regjistrimi Albania

bet365 Regjistrimi Albania: Si të regjistrohemi në bet365 dhe të përfitojmë bet credit ?

1- Së pari bëhet regjistrimi në bet365 me të dhënat e sakta personale, me adresë banimi, të dhënat telefonike dhe adresë e-maili të saktë. Theksoj që asnjë kod bonusi nuk vjen në llogari pa bërë regjistrimin në këtë llogari. 

2- Më pas bëhet një depozitë e cila mund të jetë nga 5-500 Euro por rikujtoj që bonusi i përfituar do të variojë nga 5-25 Euro. Pasi bëjmë depozitën një kod bonusi vjen në llogari dhe me anë të tij mund të kërkoj bonusin.

3- Për të përfituar bonusin duhet që të plotësohet me përpikmëri proçedura e verifikimit me dy dokumente identifikimi ose dhe me Verifikimin Postar. 

4- Pasi bonusi përfitohet, në mënyrë që të luhet duhet që më parë të luhen paratë e depozituara dhe pasi të jenë përcaktuar nëse janë fituese ose humbëse atëherë mund të luhet bonusi.

5- Oferta duhet të kërkohet deri në 30 ditë nga hapja e llogarisë. 

6 – Bet365 Kodi Bonus – Përdorni kodin e bonusit 365ODDS.

Kodi bonus 365oDDS mund të përdoret gjatë procesit të regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në asnjë mënyrë.

Bet365 Albania – Cilësia e platformës

Eksperienca personale

Nga eksperienca ime personale mund të them që kjo është një platform tepër praktike dhe e thjeshtë për tu përshtatur me të.

Në bet365 mund të mësosh gjithçka brenda një kohe të shkurtër dhe për më tepër ka dhe Chat 24 orë në ditë ku mund të kontaktosh me një nga opëratorët për çdo lloj paqartësie të mundshme. Diçka tjetër që më pëlqen te kjo kompani është që është tepër e sigurtë dhe e besueshme dhe me shumë informacion në lidhje me çdo gjë në mënyrë që klienti të jetë i qartë për çdo veprim që bën. Do thoja që për nga prakticiteti dhe nga thjeshtësia e saj është një ndër kompanitë më të mira pasi është dizenjuar në atë mënyrë që çdo gjë të jetë e kuptueshme. 

Shumëllojshmëri sportesh

Bet365 është një ndër kompanitë më të mëdha të basteve në të gjithë botën. Në këtë kompani mund të gjej pothuajse të gjitha sportet duke filluar nga futbolli dhe deri tek sportet e sallës apo ato dimërore.

Kjo kompani ka një numër të madh sportesh dhe një numër akoma më të madh ndeshjesh dhe opsionesh të ndryshme.

Fokusi kryesor i kësaj kompanie është futbolli dhe  mund të them që mund të gjej ndeshje nga kampionatet me elitare deri tek ato më amatoret. Unë kam një eksperiencë 3 vjeçare në këtë kopani dhe mund të them që jam shumë i kënaqur. Ka një varietet të madh opsionesh nga ato të rezultatit final, tek ato me gola dhe pikë, tek ato ku mund të luaj për lojtarë në veçanti dhe gjithashtu dhe baste të cilat mund të luaj për fituesin e kompeticionit apo golashënuesin më të mirë të tij.

Limitet dhe koefiçientët

Koefiçientët dhe limitet e bet365 janë interesante dhe mua personalisht më kanë pëlqyer goxha. Duke krahasuar herë pas here koefiçientët e bet365 me koefiçientët e kompanive të tjera mund të them që është një ndër kompanitë me koefiçientë më të arsyeshëm në rang global. Gjithashtu ka dhe një limit të caktuar për çdo ndeshje i cili varion nga sumë i lartë në rast se unë luaj ndeshje të kampionateve kryesore dhe më të njohura dhe sa vjen e ulët sipas koefiçientit të rëndësisë së kampionatit. Limit personal i çdo llogarie varion edhe nga kohëzgjatja si klient, rregullsia dhe shuma e parave që luan. Një klient që kategorizohet i rëndësishëm ka mundësi për të luajtur shuma më të mëdha parash se sa një tjetër. 

Informacioni i mësipërm është subjekt i ndryshimit, ju lutemi referojuni platformave në internet Bet365 për azhurnimet më të fundit.

 

Pyetjet më të shpeshta

Më poshtë po rendis disa nga pyetjet e para që e kam patur të nevojshme të bëj .

1- Si mund të verifikoj llogarinë time ?

Që të verifikoj llogarinë duhet që të dërgoj dokumentin e identifikimit në seksionin “Knoë your customer” ose nëpërmjet e-mail.

2- Si mund të shoh rezultatet e biletave që kam vendosur ?

Rezultatet e të gjitha biletave mund ti gjej në seksionin “History” të llogarisë dhe të shoh biletat fituese dhe humbëse.

3- Çfarë ndodh me bastin nëse një ndeshje anullohet ?

Nëse një ndeshje anullohet dhe nuk luhet brenda 24 orëve atëherë anullohet dhe basti gjithashtu dhe kthehen paratë. 

4- Sa është maksimumi që mund të depozitoj ?

Maksimumi që mund të depozitoj është 500 EUR ose % brenda 24 orëve. Informacioni i mësipërm është subjekt i ndryshimit, ju lutemi referojuni platformave në internet Bet365 për azhurnimet më të fundit.

5- Përse nuk mund të tërheq dot para ?

Nëse llogaria nuk është verifikuar ende atëherë ësthë e pamundur që të tërheqësh para. 

6- A është kjo kompani e besueshme dhe e sigurtë në pagesa ?

Bet365 garanton që çdo pagesë të kryhet me përpikmëri dhe ka një seksion të veçantë për mbrojtjen e të drejtave të klientëve të saj. 

7- Çfarë është Auto Cash Out ?

Auto Cash Out është një opsion kur ti vendos një shumë të caktuar dhe nëse Cash Out arrin në atë pikë bileta i shitet automatikisht kompanisë për shumën e vendosur të parave.

8- Sa kohë duhet që tërheqja që kam bërë të proçesohet ?

Në rastin tim, metoda e depozitave dhe tërheqjeve është Skrill kështu që tërheqja do deri në 24 orë të proçesohet.

9 -A ka një kod bonusi për lojtarët shqiptarë?

Po, përdorni bet365 kodi bonus 365ODDS

Bet365 ShqipëriBet365 Kodi Bonus
Kodi: 365ODDS

Kodi bonus 365ODDS mund të përdoret gjatë procesit të regjistrimit, por nuk e ndryshon shumën e ofertës në asnjë mënyrë.

Karakteristika të veçanta të bet365

“Bet builder” është një opsion i veçantë i bet365 me anë të të cilit unë mund të bëj çfarëdo lloj kombinimi që dëshiroj në lidhje me një ndeshje të caktuar gjë që nuk është e mundur në një biletë të thjeshtë. 

“Cash out” është një vlerë e caktuar e biletës në çdo moment dhe varet nga rezultatet e ndeshjeve që kam vendosur. Në rast se dua që ta shes biletën në një moment të caktuar klikoj në opsionin cash out dhe marr paratë në këmbim të saj. Supozohet që cash out rritet kur ndeshjet shkojnë ashtu siç i kam vendosur dhe ulet në të kundërt.

Ndeshjet live: Një tjetër veçori e bet365 është që transmeton rreth 100,000 ndeshje direkte në vit nga të gjitha sportet. Përveç kampionatit angles dhe Champions League bet365 jep ndeshje nga të gjithë kampionatet elitare, NBA dhe sporte të tjera gjithashtu.

“Edit bet” Një tjetër opsion i mundur në bet365 është kur dua që të ndryshoj bastin që kam vendosur. Në rast se kam vendosur një biletë para se të fillojnë ndeshjet unë mund të klikoj në këtë opsion dhe të shtoj ose heq ndeshje, të ndryshoj opsionin dhe shumën e parave. 

Seksioni i kazinosë – Bet365 Bonus Kodi Kazino 365ODDS

Seksioni Casino është tejet interesant në këtë kompani pasi ka me dhjetëra lojëra argëtuese. Ka lojëra të ndryshme si Blackjack gjithashtu dhe lojëra si Galactic Streak, New Years Bonanza tek të cilat mund të fitosh goditje falas të cilat mund ti mbledhësh dhe ti përdorësh në lojëra ose turne të caktuar.

Lojërat Bingo

Lojërat Bingo janë gjithashtu tepër argëtuese për klientët. Rregullat e lojërave Bingo janë të njejta me ato të lojërave Bingo që luhen nëpër salla. Normalisht ka dhe evenimente të rëndësishme me çmime të mëdha.

Lojërat elektronike dhe makinetat

Lojërat elektronike dhe makinetat kanë një seksion të veçantë në llogarinë bet365. Lojërat më interesante të këtij seksioni janë Mahalo Hawaii dhe Sizzling 7s Fortune të cilat janë lojëra origjinale të krijuara nga bet365 posaçërisht për kënaqësinë e klientëve.

Një përshkrim për Poker – Bet365 Bonus Kodi Poker 365ODDS

Seksioni  i Pokerit janë të ndarë në këtë kompani dhe kanë plotë lojëra interesante, ndër të cilat ajo që më pëlqen mua më shumë është Texas Hold’em Poker. Gjithashtu ka dhe turne të ndryshme që zhvillohen çdo javë ku mund të anëtarësohesh. Disa lojëra të tjera që do përmendja këtu janë Golden Chip Roulette dhe Niagara Falls të cilat janë lojëra zbavitëse.

Metodat e depozitës dhe tërheqjes

Mënyrat e depozitimit

Metodat për të depozituar në bet365 janë:

1- Kartë krediti/debiti

2- Skrill

3- Paysafecard

4- Cheque

5- Wire transfer

Mënyrat e tërheqjes

Mënyrat e tërheqjes së parave janë:

1- Kartë debiti: Kjo tërheqje bëhet pa tarifë dhe zgjat 1-5 ditë bankare.

2- Kartë krediti: Kjo tërheqje bëhet pa tarifë dhe zgjat 1-5 ditë bankare.

3- Transfertë bankare: Një transfertë në 28 ditë është falas ose 6 EUR dhe zgjat 2-10 ditë bankare.

4- Skrill(ewallet): Kjo tërheqje bëhet pa tarifë dhe bëhet brenda 24 orësh.

5- Neteller: Kjo tërheqje bëhet falas dhe zgjat maksimumi 12 orë.

6- Paysafecard: Kjo tërheqje bëhet falas dhe bëhet brenda 24 orësh.

7- Cheque: Kjo tërheqje bëhet falas dhe zgjat 5-28 ditë bankare.

Kujdesi ndaj klientit.

Kujdesi ndaj klientit i kësaj kompanie është tepër i shpejtë dhe cilësor. Bet 365 ka disa mënyra për të kontaktuar me klientët e saj. Metoda më e përdorur dhe më e thjeshtë është ajo nëpërmjeti chatit online i cili është i hapur 24/7 dhe ka gjithmonë operatorë në shërbim të klientëve. Chati është tepër praktik dhe i thjeshtë. Metoda të tjera janë nëpërmjet numrave të telefonit të bet365 në të cilët mund të telefonosh në çdo orë, mesazhet në ëeb brenda llogarisë së bet365 dhe kontakti nëpërmjet e-mailit.

Platforma telefonike

Bet365 gjithashtu mundëson dhe një platformë telefonike e cila mundëson që të përdorësh llogarinë tënde nëpërmjet telefonit. Një platformë tepër praktike dhe shumë e ngjashme me kryesoren. Dua të theksoj që edhe nga telefoni mund të kryej të gjitha funksionet e plota që mund të kryej nëse e kam hapur platformën në PC ose lap-top nga vendosja e basteve e deri te ndeshjet në kohë reale. Aplikacionet e bet365 për telefonat nuk janë të lejuara në vendin tonë dhe është e pamundur të shkarkohen dhe të luash në to.

Anët pozitive dhe negative të bet365 Albania 

Bet365 Shqipëri Anët pozitiveBet365 Albania Anët negative
I sigurtë dhe i besueshëm Vonesa në tërheqje
I thjeshtë dhe praktik Shumë verifikime të tepërta
Cash out dhe auto cash out Bllokime të shpeshta koefiçientës
Shumëllojshmëri sportesh dhe tregjesh Limit ditor depozite

Bet365 Kodi Bonus
Regjistrohuni këtu

Një vlerësim personal për bet365

Duke u bazuar në eksperiencën time dhe atë të miqve të mi mund të them me bindje që bet365 është një ndër kompanitë më të mira në treg. Variacioni i madh i ndeshjeve dhe tregjeve dhe karakteristikat e veçanta të tij si betbuilder, cashout dhe ndeshjet e panumërta që transmetohen direkt janë qershia mbi tortë që të bëjnë të kalosh një eksperiencë të këndshme në këtë platformë. Gjithashtu dhe thjeshtësia e platformës dhe suporti ndaj klientit bëjnë që të jesh i informuar dhe në dijeni të gjithçkaje. Një platformë që ka si fokus kënaqësinë e klientëve të saj. 

Tre kompani të tjera po aq cilësore sa bet365

Bwin 

Bwin është gjithashtu një nga kompanitë më të mira të basteve. Bwin ka një variacion të madh ndeshjesh. Në këtë kompani mund të gjesh dhe një numër të madh opsionesh dhe ka koefiçientë të arsyeshëm. Është kompani e thjeshtë dhe praktike.

 

William Hill 

William Hill është një tjetër kompani shumë e mirë me sporte të ndryshme dhe shumë opsione. Gjithashtu William Hill ka disa opsione bastesh falas dhe ka opsion Cash Out. Kjo kompani ka të veçantë që mund të vendosesh baste jo sportive si psh fituesin e Big Brother apo fituesi i zgjedhjeve në Amerikë.

 

Pinnacle sports

Ajo që karakterizon këtë kompani është që është e specializuar në handikapet aziatike. Pinnacle është kompania më e mirë në këtë fushë. Gjithashtu është e thjeshtë praktike por ka shumë pak opsione. Verifikimi është mjaft i thjesht dhe është tepër korrekte me bastet dhe pagesat.  

Ky është një këndvështrim personal që lidhet me kodin, produktin dhe shërbimet e bonusit Bet365.

Bet365 – aplikohen T & C / Vetëm Konsumatorët e Ri / Përmbajtja tregtare / 18+

Periudha e vlefshmërisë së kodit Bonus Bet365 365ODDS: 31 Dhjetor 2024

Përgjegjësia: Ky informacion ishte i vlefshëm në kohën e shkrimit, për azhurnimet më të fundit, ju lutemi vizitoni platformat Bet365.